katalogus

  • icon gplus
  • icon twitter
  • icon youtube
  • icon skype
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Mai naptól a Wize professzionális termékeinek kizárólagos hazai forgalmazói lettünk!

Wize - kiváló minőségű tartó konzolok audio - vizuális berendezésekhez. Kellemes megjelenés, a márka fő tulajdonsága a megbízhatóság és a sokoldalúság.

 

Cégünk végezte a DAF Hungary Kft. oktatóközpontjának felújítását

A DAF Hungary Kft. - amely vezető pozíciót tölt be a maga piacán - cégünket bízta meg oktatóközpontja vizuális rendszerének felújításával.
 
További információk és képek ITT

A 2015 -2016 évre Sony 3db új modellt jelentetett meg, Full HD -ban a HW65-öt, 4K felbontásban a VW320 és VW520 típusszámmal jelölteket

A 2015. szeptemberi IFA kiállításon mutatkozott be a három új Sony modell, mindhárom SXRD technológiára épült a HW65 Full HD, két nagyobb testvére a VW320 és a VW520 pedig natív 4K felbontásúak.
Az új projektorok új lámpát kaptak (a HW65 és VW320 az LMP-H220 lámpát, amely 225W, a VW520 modell pedig a LMP-H280 lámpát, amely 280W) ezzel sikerült 100 lumennel növelni az eddig sem kevés fényerőt. Az új lámpa stabilabban, a vibrálást tovább csökkentve működik és élettartama is megnőtt 6000 órára, ami napi 1 filmnézéssel 8 évi működést tesz lehetővé.

Az új modellek már beépített RF jeladóval rendelkeznek, ami a 3D szemüvegek szinkron jelét továbbítja és a projektor 10m-es hatósugarában bárhol elhelyezkedhetnek.

A HW65 tulajdonságai:
- 1800 lumen fényerő,
- Új Reality Creation,
- 3D RF beépített jeladó,
- 6000 órás lámpaélettartam,
- 12V trigger csatlakozás,
- USB csatlakozás firmware frissítéshez,
- LAN csatlakozó Sony Projector Calibration Pro szoftver futtatásához,
- RS232 port, RJ45 vezérlő portok.

A VW320 és VW520 projektorok motoros objektívjei nagy átfogású zoommal rendelkeznek (2,06x) és nagymértékű lencseshift állítást is lehetővé tesznek (függőlegesen +85%,-80%, vízszintesen ±31%).
A többféle automatizált rendszervezérléshez megtalálhatjuk az RS232 és az RJ45 csatlakozási portokat (Crestron Connected, Control4 SDDP), és ezen csatlakozások lehetővé teszik a készülékek motorizálását is.
2db HDMI 2.0 csatlakozót találunk a készüléken, amiből a 2-es HDCP 2.2 kompatibilis. Ezen felül USB portot a frimware frissítéshez és két minijack trigger portot különböző vezérlési lehetőségekre. Sony Projector Calibration Pro szoftver futtatásához találhatunk még LAN kábel csatlakozási lehetőséget is, ahol PC segítségével kalibrálhatjuk a projektort.
Az VW520-as modellben megtalálható a HDR (High Dynamic Range = nagy dinamikatartomány) így a hamarosan a piacra kerülő 4K blu ray lemezeket már ebben élvezhetjük.
Az 520-as modell 1800 lument, míg a 320-as 1500 lumen fényáramot képes kibocsájtani. Az 520-ban az Advanced Iris 3 íriszvezérlés működik a 320-ban viszont nincs lehetőség manuális állításra sem.
Mindkét modellben beépített RF jeladó van a 3D szemüvegek vezérléséhez.

Az új modellek mindegyikét fehér, illetve fekete színben is gyártani fogják, amik novembertől már nálunk is megvásárolhatóak lesznek, de előrendeléseket természetesen bármelyik modellből tudunk fogadni.

Képes beszámoló a Sony VPL-VW520-as projektorról

Szepesi László kollégánk beszámolója a Sony VPL-VW520 -as, 4K felbontású, HDR képes projektoráról: link
Minket lenyűgözött!

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Új AMC MP06S háttérzene bejátszó egység, sebesség szabályzóval

Az AMC bemutatta az új professzionális, rackbe szerelhető MP06S háttérzene bejátszó egységét, amelyet sebesség szabályzóval láttak el. Ez a funkció lehetővé teszi a CD-ről, SD-ről, vagy USB-ről lejátszott hangok, zeneszámok gyorsítását, lassítását.
A lejátszó beépített FM rádióval rendelkezik, 30 előre programozható csatornával. A távirányító alaptartozék!
A két különválasztott CD, SD, USB, és FM rádiós RCA vonal kimenet támogatja a 2-zónás alkalmazásokat.
A prioritás kimenet automatikusan aktiválódik ha a CD, USB, vagy SD kártya befejezte a lejátszást. Ebben az esetben az FM rádió szólal meg az adott kimeneten.
A lejátszó alkalmas 24/7 installációkhoz.
Ideális választás fitness, vagy aerobic termekbe.

 Elérhető: 2015. augusztustól

Sony VPL-HW65ES a Sony új siker modellje 2015/16 évben Full HD felbontásban

A nagy népszerűségnek örvendő és sok sikert elkönyvelt Sony VPL-HW55 méltó utódja a Sony VL-HW65-ös modell, ami kisebb javításokat, fejlesztéseket tartalmaz.
A HW55-höz hasonlóan kiváló fényerővel és kontraszttal rendelkezik az új modell és szinte színhelyes kalibrált állapotban van a készülék a dobozból kivéve. Persze az adott vetítési környezethez lehet kalibrálni a projektort, ahol minimális kiigazítást alkalmazhatunk a készüléken, de szabad szemmel nem lesz látható a különbség. Kevés készülékről mondható el, hogy műszeres kalibrálás nélkül is ilyen jó állapotban találunk egy projektort.

Kalibrált állapotához mérten kivételes fényerővel rendelkezik a HW65. Valós, mért adat a 900 lumen fényerő, amit ECO módban teljesít a projektor. Ha már a fényerőről beszélünk, akkor említsük meg az átdolgozott dinamikus íriszvezérlést (Advanced Iris 3) amivel a fényerő és a dinamikus kontraszt is személyre szabható. Kevesen beszélnek erről a lehetőségről, pedig jó dolognak tartom ezt a lehetőséget beiktatni, hiszen kisebb vászonfelületekhez általában sok lehet a 900 lumenes fényerő. A HW65-ben is megtaláljuk a Full, Limited és Off beállítást, de mindegyik opcióhoz kapunk Brightness 0-100 (fényerő) manuális állítási lehetőséget is, ami a HW55-ben nem volt.

Full – teljesen kinyit az írisz, de a fényerő beállításával a bezárást növelhetjük.

Alap esetben 100 a fényerő, de ha ez alá megyünk a beállítással, akkor az írisz bezárását megnöveljük, így hatalmas dinamikus kontrasztot érhetünk el. Ezzel az a probléma, hogy tág határok között mozog az írisz, így erősen látható működése.

Limited – teljesen kinyit az írisz, de a zárása korlátozódik.

Ebben az esetben az írisz nyitási és zárási periódusát eltolhatjuk. Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy a fényerőt 100-ról kevesebbre állítjuk, akkor a nyitási periódus korlátozódik, de viszont a zárási periódus lentebb esik, így kisebb fényerőt kapunk amellett, hogy az írisz az alsó tartományban jobban bezár. Mivel ebben az esetben az írisz mozgása sem tág határok között mozog a működése is alig vehető észre. Ezzel a beállítással személyre szabhatjuk a fényerőt, így a vásznunk méretéhez, erősítéséhez igazíthatjuk a fénymennyiséget.

Off – manuálisan állíthatjuk a fényerőt, autó írisz kikapcsolva.

A másik fontos dolog a Reality Creation 2 (Sony 4Kmodeljeiből ismerhetjük) ennek segítségével a legapróbb részletek is láthatóvá válnak, de úgy, hogy a részlet kiemelés mellett nem növeljük a képzajt. Az RC korábbi változata már megtalálható volt a HW55-ös modellben is, de itt a részlet kiemelésével a képzajosodás is megnőtt, sőt sokan a részlet kiemelést is durvának tartották. Nos, ebben nagyon fejlődött az RC, szinte semmilyen mértékben nem emeli a képzajokat és a részletek is nagyon finom állítási lehetőséggel emelhetőek ki.

Szintén új fejlesztés az új lámpa LMP-H210, aminek köszönhetően e fényerő 100 lumennel az élettartam 6000 órára növekedett.

 

A beépített 3D szemüvegvezérlést is kicserélték IR-ről RF-re, amit olcsóbban is beszerezhetünk az előd HW55 infrás szemüvegeihez képest az új szemüveg típusa: TDG-BT500A.

Találunk egy Input Lag Reduction opciót is a menüben, amivel a panelek gyorsaságát tudjuk növelni a játékosok nagy örömére, ennek bekapcsolásával a valós, mért input lag eredmény: 21.6 ms.

Az analóg bemenetek lekerültek a készülékről, helyette kapunk Trigger kimenetet a motoros vászon vezérléséhez, USB-t a Firmware frissítéshez, LAN-t a hálózatra kötéshez és a kalibrációhoz, RS232 a vezérléshez, IR bemenetet a külső vevő csatlakoztatásához.

A projektort keresd nálunk fekete vagy fehér színben!

Ha a tökéletesen sík képfelület a cél, akkor ScreenLine Amleto a megoldás

Legyen az moziszoba, nappali, tárgyaló vagy konferencia terem, ahol adott a szabad falfelület, ott a legideálisabb választás egy fix keretes vászon, azon belül is a ScreenLine Amleto.

- Teljesen sík felületet képez
- Kedvező ár
- Könnyen összeszerelhető
- Egyszerűen lehet installálni
- Alumínium szerkezetének köszönhetően kis súlya van
- Nem igényel karbantartást
- Esztétikus bársony keret (opcionális)
- Különböző méretben és felületekkel kérhető

Egyik fő erénye a fixen telepíthető, keretre feszített vásznaknak, hogy kompromisszummentesen síkfelület képezhető vele. Bármilyen méretben mentes a hullámoktól illetve a behajlásoktól.

A keret könnyen összeszerelhető, nem igényel különösebb szerszámokat, akár egy csillaghegyű csavarhúzó segítségével összeállhatjuk a keretet. A csomagban mellékelt gombákat a keret nútjába fűzzük, erre feszíthető a vászonanyag. Ezután a PVC sarokidomokba belecsúsztatjuk a keret alumínium profiljait, amit a csavarhúzó segítségével rögzítünk, a gombákra ráfeszítjük a vászonanyagot és készen is van az összeszerelés. Természetesen képes összeszerelési útmutatót is mellékeltünk a csomagban.

Összeszerelés után 3db rögzítő konzolt szükséges elhelyeznünk a falon (kettő felül, és ha kell egy alul). A konzolok rejtett felfogatásának köszönhetően nem látszanak, így esztétikusan csak a keret látszik és benne a vászonanyag.

Nem igényel karbantartást a pvc felülete egyszerűen tisztítható langyos vizes törlőkendővel, amivel a festett alumínium keret is tisztítható.

Nagy méretválasztékának köszönhetően egészen a kis (152cm) szélességtől akár 400cm képszélességig is rendelhető. 400cm felett a Big Amleto-t ajánljuk, ahol 1000 cm a felső mérethatár.

A legkedveltebb felület az 1.4 gaines Diamond felület, aminek köszönhetően +40% fényerő többlet is elérhető hotspot és csillogás mentesen, köszönhető a nagy 150 fokos betekintési szögének. Ezt a felületet ajánljuk 2D és aktív 3D vetítéshez is.

A nagy fényerővel rendelkező projektorokhoz ideális választás a 0.8 gaines szürke, grey high contrast felület. Ezzel a felülettel csökkenteni tudjuk projektorunk fényerejét ezzel javítva natív kontrasztját.
Kifejezetten 3D vagy prezentációhoz ajánljuk az Ambra 2.5 gain felületét, amivel 2.5-ször nagyobb fényerőt tudunk elérni. Bár itt a betekintési szög 90 fokra korlátozódig, így számolni kell oldalbetekintéskor invertálásra.

A vászon mögé helyezett hangsugárzókhoz nem lehet jobb választás, mint a perforált vászonanyag. Itt két lehetőség közül választhatunk. A rövid nézési távolságra a Microperforated, - aminek egészen kicsi 0,1 mm lyukátmérője - a távolabbi, nagyobb mérettel rendelkező vásznakhoz a Perforated 1.0 mm lyukátmérővel rendelkezőt. Minkét vászonanyag 1.0 gain-el rendelkezik.
A vászonanyagok rendkívül strapabíróak, több éven keresztül megőrzik feszítettségüket.

Igényes moziszobákba, termekben, vagy akár tárgyalókba bársony kerettel is kérhető.

Végül, de nem utolsó sorban a piacon kapható minőségi vásznak közül a ScreenLine Amleto kapható a legkedvezőbb áron, amihez két év garanciát biztosítunk.

Jó mozizást, vetítést kívánunk!

Részletes adatlap ITT

 

 

Screenline Promo 2015

Meglévő és leendő vásárlóinknak, partnereinknek, íme egy videó arról, hol és hogyan készül az AVmax Hungary Kft által disztributált Screenline vetítővászon:

 

Újdonság az AMC –nél!

VIVA 4 – 19 329 Ft (bruttó)

pc6hp
A folyamatos innovációnak köszönhetően most egy újabb oldalfali hangsugárzót jelentetett meg az AMC. Az új családtag a VIVA 4 fantázianevet viseli. A VIVA széria kínálatába beépülve tölti ki azt űrt ami a VIVA 3 és a VIVA 5 között volt, hisz sok esetben az ügyfeleknek kifejezetten a minőségi zenei hangzás volt az elvárás, de nem akartak , vagy nem tudtak nagyméretű hangfalakat elhelyezni. A VIVA 4 erre nyújt megoldást, hisz a 205x188x132mm-es külső kompakt méret mellett, a kétutas hangszóró meggyőző zenei hangzást produkál. A szép hangkép eléréséért egy 4” mélyközép és egy 1” tweeter felel. Ha a legmélyebb hangokat nem is tudja visszaadni, de a frekvencia menet már 90 Hz-től indul és egészen 20 kHz-ig terjed. A hangnyomásra sem lehet panaszunk hisz a hangsugárzók 102dB hangnyomás elérésére is képesek. A hangfal bármilyen technikai környezetben könnyen telepíthető, a 8 ohmos bekötés mellett a 100V-os trafónak négy leágazását is használhatjuk így akár 20/10/5/2,5W teljesítménnyel is üzemeltethetjük.
 
A telepítés megkönnyítésének érdekében az alapként járó fali tartókonzol egyedi kialakítást kapott. Így a megszokott, közel 180 fokos elforgathatóság mellett függőlegesen 30 fokban meg is dönthetjük a hangsugárzót. Ennek a döntésnek köszönhetően a nagy belmagasságú terekben is könnyen installálhatjuk a hangszórót. A VIVA családnál már megszokott phoenix csatlakozó sorral a hangszórók felfűzése is gyerekjáték. Mint az AMC oldalfali hangsugárzóinál a VIVA4-es esetében is fekete (RAL9017) és a fehér (RAL9016) színek közül választhatunk. Ezt a hangfalat minden olyan helyre bátran ajánljuk, ahol igény van a minőségi háttérzenére, legyen szó étteremről, bárról, kávézóról vagy egy kisebb konferencia teremről.
 
 
AMC VIVA 4 hangszóró tulajdonságai:
                     
Teljesítmény: 20W
Impedancia: >8 ohm
Érzékenység: 89dB (1W/1m)
Max. hangnyomás szint:  102 dB (Pmax/1m 3 254Hz-en)
Frekvencia tartomány:  90 Hz – 20 kHz
Sugárzási szög 1 kHz –en: 150°
Driver: 4” woofer és 1" tweeter
Méretek:  205 x 188 x 132 mm
Tömeg: 2,1 kg
Szín: Fekete (RAL9016) és Fehér (RAL9003)
Felhasznált anyagok: műanyag vázszerkezet és fém előlapi rács + konzol
 

4K ULTRA HD vetítőfelületek a Screenline-tól

A Screenline olasz vetítővászon gyártó cég 5 féle 4K Ultra HD vetítőfelületet kínál motoros, illetve fix keretes vásznaihoz. A vászonanyagok olyan apró felületi mintázattal rendelkeznek, hogy megfelelnek a 4K vetítés feltételeinek. A kínálatot folyamatosan bővíti a gyártó, amiről mi is beszámolunk.


- Diamond 4K Ultra HD
- Grey High Contrast 4K Ultra HD
- 3D Pro Active 4K Ultra HD
- Coral 4K Ultra HD
- Ambra 4K Ultra HD

Referencia - Best Western Plus Lakeside Hotel

bestwesternkep
A világon már több mint 100 országban jelen lévő és több mint 4000 szálloda minőségi működését szavatoló Best Western lánc legújabb magyarországi tagjaként a BEST WESTERN PLUS Lakeside Hotel a nemzetközi elvárásoknak tökéletesen megfelelő négycsillagos, 86 szobás szállodaként nyílt meg.


További információk és képek ITT

Kapcsolat

 

Cím: 1113 Budapest,
         Bocskai út 54.

 

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 1 385 3653
Mobil:  +36 30 428 6090
             +36 30 336 8828
             +36 30 691 4440

magyarorszag

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.