katalogus

  • icon gplus
  • icon twitter
  • icon youtube
  • icon skype
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Rólunk

Velünk az előadás igazi élmény!

Az AVmax Hungary Kft. egy fiatalokból álló dinamikusan fejlődő vállalkozás. Nem kisebb célt tűztünk ki, mint megváltoztatni azt a fajta gondolkodásmódot, mely szerint „a hang és vetítéstechnikai eszközök nem illenek egy szépen kialakított tárgyalóterembe és csak bonyolítják az életünket”. Hiszen mit ér egy jó ötlet vagy tananyag, ha a prezentáció silány minőségű és az információ nem jut el kristálytisztán partnereinkhez, ügyfeleinkhez? Eszközeinkkel lehengerlő előadásokat tarthat, elkápráztathatja közönségét, és könnyedén továbbadhatja ötleteit.
Gondoljon megjelenítő és hangeszközeire már a tárgyaló, oktatóterem vagy nappalija kialakítása előtt, és tűntessük el együtt a kábelrengeteget asztaláról, faláról vagy a padlóról.


Mi törődünk ügyfeleinkkel!

  • Nem csupán egy-egy eszközt szeretnénk eladni, hanem komplett megoldásokat kínálunk ügyfeleink számára.
  • Nem rutinból értékesítünk, hanem minden egyes igényt új kihívásnak tekintünk, legyen az akár egyetlen tárgyalóterem vagy egy teljes hotel audio-vizuális rendszerének tervezése, megvalósítása.
  • Nem engedjük el ügyfeleink kezét a telepítés után sem. Support szolgáltatásunkkal mindig Ön mögött állunk, és segítünk ha elakad vagy át szeretné formálni jelenlegi rendszerét.
  • Nem akarunk felesleges, drága technikai eszközöket Önökre erőszakolni.


Amit viszont szeretnénk:
Elégedett ügyfeleket, akik szívesen ajánlanak minket partnereiknek.

A konferenciatechnikai piac legjobb gyártóit válogattuk össze, mint pl. a piacvezető Epson projektorok, a legrégebbi múltra visszatekintő Screenline vetítővásznak, az amerikai Chief konzolok, az AMC és Bosch épülethangosítási rendszerek, vagy a Sennheiser guide-port rendszer, mely egyedülálló az európai piacon.
Ezeken felül találkozhat olyan egyedi megoldásokkal is, mint pl. a falba építhető hangszórók, vagy a kihívásokat nem ismerő Spinetix digital-signage eszközök.


Ne elégedjen meg a standard megoldásokkal, váltsuk együtt valóra audió-vizuális elképzeléseit!

Kapcsolat

 

Cím: 1113 Budapest,
         Bocskai út 54.

 

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 1 385 3653
Mobil:  +36 30 428 6090
             +36 30 336 8828
             +36 30 691 4440

magyarorszag

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.