katalogus

 • icon gplus
 • icon twitter
 • icon youtube
 • icon skype
 • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Helyszíni felmérés

Ezzel a szolgáltatásunkkal is ügyfeleink elégedettségét kívánjuk növelni. Helyszíni felmérésünkkel biztos lehet benne, hogy az Ön számára adaptált ajánlatot adjuk, hiszen minden tárgyaló és előadóterem más és más. Az egyik helyiség fényes a másik sötétebb, néhol álmennyezet van, néhol vasbeton, és ami másutt tökéletes megoldásnak tűnik, az Önnél talán nehezen megvalósítható.

Nagy gyakorlattal rendelkezünk
 • Tárgyalótermek
 • Konferencia termek
 • Hotelek
 • Tantermek
 • Egyetemi előadók
 • Múzeumok
 • Kiállítások
 • Irányító és vezérlőhelységek
audiovizuális rendszereinek tervezésében és kialakításában.

Személyes találkozásunkkor mindent a lehető legpontosabban felmérünk és megbeszélünk, hogy az installáció alkalmával sem minket, sem Önt ne érje meglepetés és így egy korrekt, minden igényt kielégítő ajánlat születhessen.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy mindig az Ön igényeire szabott ajánlatot adhassuk.

Installáció

Audio-vizuális és konferenciatechnikai eszközeinek felszerelésekor nagyon fontos, hogy milyen csapatra bízza a munkát. Felkészült szerelőgárdánk a legnagyobb kihívásnak tűnő feladatokat is könnyedén megoldja. Rendelkezünk minden olyan szerszámmal és eszközzel, ami a munkát leegyszerűsíti, megkönnyíti és felgyorsítja, így spórolva önnek időt és pénzt.

Munkánk állapotáról folyamatosan beszámolunk megrendelőinknek, segítve ezzel az ütemezést.
10 éves installációs tapasztalattal a hátunk mögött már tudjuk azokat az apró trükköket, melyek elengedhetetlenek egy rendszer megvalósításához. Kizárólag csúcsminőségű szerelési anyagokat és kötőelemeket használunk, mert ha pl. nem megfelelő minőségű kábeleket használnánk, azok cseréje borzasztó idő és pénzigényes lenne.

Szeretjük megrendelőinket bevonni a munkába, mert csakis így alakulhat ki az a végeredmény, amivel Ön is elégedett.

Kiemelt figyelmet fordítunk az innovatív megoldásokra, a folyamatosan fejlődő technikai újdonságokra, melyeket szinte azonnal kínáljuk ügyfeleinknek. Ha elkezdi tervezni új tárgyalótermét, jusson eszébe, hogy megjelenítő eszközei ugyanolyan fontos részét képezik a berendezésnek, mint az asztal, vagy a székek, hiszen ezek azok az eszközök, amelyekkel igazán el tudja kápráztatni üzletfeleit, tárgyalópartnereit. Apró ötleteinkkel, és némi ráfordítással óriási sikereket érhet el!

Eszközbérlés

Audiovizuális és konferenciatechnikai eszközeink bérlésével olyan kényelmes szolgáltatást kívánunk ügyfeleinknek biztosítani, mely garantálja rendezvényeiken, előadásaikon a legmodernebb technikai felszereltséget. Projektorok, vetítővásznak, kijelzők, hangtechnika és mindezek kiegészítői. Nálunk nincs szükség rá, hogy laptopot vigyen kiállítására, mert ha tőlünk bérli kijelzőjét, az nem csak a legmodernebb dizájnnal rendelkezik, mely vonzza a tekinteteket, de a pendriveról való lejátszás kényelmét is élvezheti. Projektoraink és vetítővásznaink 16:10 –es képarányúak, a letölthető alkalmazások segítségével tábla PC –ről vagy okostelefonról is vetíthet, így még bámulatosabb előadásokat tarthat. Merevlemezes FullHD kamerák külső mikrofoncsatlakozási lehetőséggel a páratlan hangminőség érdekében. Tekintse meg eszközbérlés oldalunkat!

Support

 

Nem engedjük el ügyfeleink kezét az installáció befejezése után sem!
 
Számtalan esetben fordulhat elő, hogy egy céghez például új csatlakozással rendelkező laptopok érkeznek, melynek köszönhetően a meglévő kábelek nem megfelelőek, cserélni kell őket, vagy az analóg jelet digitálissá kell alakítanunk és fordítva. Mivel az audiovizuális eszközök folyamatosan fejlődnek, ezekhez állandóan alkalmazkodni kell. Kínálatunkban szereplő projektoraink általában rendelkeznek vagy bővíthetőek Wi-Fi kapcsolattal.
 
Kifejezetten figyelünk a 21. század elvárásaira, kezdetek óta javasoljuk ügyfeleinknek, hogy a kornak megfelelő 16:10 –es vagy 16:9 –es képarányú projektorokat és vetítővásznakat vásároljanak. 
 
Amennyiben audiovizuális technikáját nálunk szerzi be, és felszerelésével is minket bíz meg, biztos lehet abban, hogy évek múltán is segíteni fogjuk munkáját. Az általunk installált rendszerekre minden esetben 1 év garanciát vállalunk. 
 
Keresse ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségeken:
 
Ügyfélszolgálatunk nyitva tartása: 
 
Hétfő-Péntek: 
9:00 – 17:00
       
Telefon: 06 1 385 3653
Mobil: +36 30 691 4440, +36 30 336 8828, +36 30 428 6090
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Személyesen: 1113 Budapest, Bocskai út 54.
 

Kapcsolat

 

Cím: 1113 Budapest,
         Bocskai út 54.

 

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 1 385 3653
Mobil:  +36 30 428 6090
             +36 30 336 8828
             +36 30 691 4440

magyarorszag

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.