katalogus

  • icon gplus
  • icon twitter
  • icon youtube
  • icon skype
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kiegészítők

Kiegészítőink közt megtalálható minden olyan termék, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy a meglévő vagy újonnan vásárolt audio-vizuális eszközeinket esztétikusan, és felhasználóbarát módon helyezhessük el irodánkban vagy szobánkban. 

Gyakran előfordul, hogy nincs elegendő hely a TV állványon, vagy szekrényen való tárolására, ilyenkor jól jöhet a TV fali tartó vagy más néven TV fali konzol, melynek segítségével könnyedén a falra szerelhetjük LCD, plazma, vagy LED TV –nket. Ha projektorunkat sem mobil projektorként hanem fixen egy tárgyalóteremben használjuk, úgyszintén sokkal esztétikusabb, ha nem az asztalról, hanem a mennyezetről, vagy szuperközeli projektor esetén a vetítővászon vagy interaktív tába felől, projektor fali tartóval vetítünk. 

Szintén gyakori probléma az asztalon és az iroda minden részén heverő kábelrengeteg, ami nem túl szép látvány, nem beszélve a kábelek tartósságának drámai csökkenéséről. Ebben az esetben szükséges kábelrendező asztali dobozt, vagy fali csatlakozókat használni, hiszen segítségükkel nem csak az irodánkat vagy tárgyalótermünket tehetjük tetszetősebbé, de VGA, HDMI, audio kábeleink, és csatlakozóink időtállóságát is növelhetjük.

Ha egy teremben több megjelenítőnk, több képforrásunk van (laptop, PC, medialejátszó, stb..) vagy a kép és audiojelet nem a szokásos 5-15 m –re kell elvinnünk, akkor elengedhetetlenek a kapcsolók, elosztók, extenderek. Mára mindez már nem probléma, hiszen számtalan megoldás és termék közül választhatunk, legyen az VGA vagy HDMI elosztó, switch, vagy cat5 jeltovábbító, KVM-VGA eszközeink közt meg fogja találni a megoldást.
 
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

Kapcsolat

 

Cím: 1113 Budapest,
         Bocskai út 54.

 

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 1 385 3653
Mobil:  +36 30 428 6090
             +36 30 336 8828
             +36 30 691 4440

magyarorszag

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.