Gyakran ismételt kérdések

Keresd bizalommal tanácsadóinkat bármilyen AV kérdésed van, vagy írj nekünk e-mailt az avmax@avmax.hu-ra

Általában minden gyártó weboldalán találhatóak részletes információk a termékeikkel kapcsolatban, illetve az interneten  keresztül elérhetőek teszteredmények is.

Ha előzetesen írsz nekünk egy e-mailt az avmax@avmax.hu-ra ’Esettanulmány cikk felhasználásához’ tárgy megjelölésével, elbíráljuk és jelezzük feléd döntésünk kimenetelét.

Kérj ingyenes konzultációt és árajánlatot  az elképzeléseidről munkatársainktól vagy írj nekünk a Kapcsolat menüpont alatt található űrlapra,  illetve az avmax@avmax.hu e-mail címre.

A Rólunk menüpont alatt található Munkatársaink almenüben találod kollégáink elérhetőségeit. Keresd bizalommal tanácsadóinkat bármilyen AV kérdésed van, vagy írj nekünk e-mailt az avmax@avmax.hu -ra.

Akadnak helyiségek, amelyek nagy visszhanggal rendelkeznek, ami káros lehet egyes koncertek  vagy videókonferencia megbeszélések hangélményeire és a hallgatóság kényelmére. Megkövetelheti professzionális akusztikai tesztet és akusztikus panelek alkalmazását is.

Ha bármilyen aggályod merülne fel, oszd meg  ezt a tanácsadónkkal, aki gondoskodhat egy akusztikai tesztről.

Egy túl világosra tervezett szoba akár  káros hatással is lehet a képminőségre és a nézői élményre, ezért a sötétítést  az AV megoldás részének kell tekinteni, csakúgy, mint a hardvert.

A vetítőrendszer hatékony működése függhet a vetített felület közvetlen fényétől, valamint a helyiség általános környezeti fényességétől, valamint magasabb lumen értékű rendszereket igényelhetnek.