Meeting room

(6-12 fő)

A tárgyalóterem az online megbeszélések helyszíne, kisebb céges konferenciák és csoportos megbeszélésekre alkalmas irodatér. Fontos szempont, hogy a terem bármely pontjáról ugyanazt a kiváló minőségű hangot és képet biztosítsa a meeting túloldalán levőknek, mintha ők is a teremben ülnének. Ehhez olyan eszközöket szükséges alkalmazni, amelyek támogatják a full-duplex kommunikációt, és AEC funkcióval is rendelkeznek. Jellemzően 6-12 fős megbeszélésekre alkalmas kompakt hibrid tárgyalóterem.

MEETING ROOM felszereltsége

Ezeket a tárgyalótermeket is Microsoft Teams / Zoom room képessé tudjuk tenni, a gördülékeny online konferenciák elősegítése érdekében az alábbi eszközökkel érdemes felszerelni:

Wireless töltési funkcióval rendelkező asztali kábelrendező doboz, a clean desk policy -nak megfelelően kihúzható kábelekkel. USB-C kábeles és wireless jelátviteli megoldások BYOD (Bring Your Own Device) üzemmód esetén. Az USB-C kábeles megoldás esetén lehetőség van az audio, video, videokonferencia USB perifériák jelátvitelére, és párhuzamosan a notebook töltésre is (60W).
Az teremfoglaltság kijelzőket a tárgyalóterem ajtajánál szokás elhelyezni a „ghost meeting” -eket elkerülendő, akár jelenlétérzékelő szenzorral.
Az akusztikus panelek feladata a terem oldalfalairól visszaverődő hangok csökkentése, javítva a videókonferencia hívások minőségét: „teres hang” megszűntetése.
A legfontosabb eszköz a meeting roomokban az optimális méretű, kellő fényerővel, intelligens funkciókkal rendelkező tárgyalótermi kijelzők kiválasztása. Normál tárgyalótermi monitorok helyett választhatók interaktív, whiteboard és annotációs funkciókkal rendelkező "okos" megjelenítők is.
Az all-in-one egy nagylátószögű kamerával, mikrofonokkal és hangsugárzóval egybeépített megoldás asztali érintőképernyős kezelővel.
Teremvezérlés funkciók akár redőny, világítás, AV technika kezelése egyetlen érintőképernyős felületről, terem automatizációk. Több prezentációs csatlakozási lehetőség az asztalon, automatikus vagy érintőképernyőről vezérelhető bemenet választással.
A videokonferenciához tervezett kialakítású, keskenyedő kivitelű tárgyaló asztal a résztvevők minél jobb láthatóságáért.
Az All-in-one videokonferencia rendszerhez teremmérettől függően javasolt kiegészítő asztali mikrofon modul, beépített némító nyomógombbal.