Huddle room

(4-6 főig)

A huddle room kiscsoportos és egyéni online megbeszélések helyszíne, a legsűrűbben igénybe vett terem típus. Jellemzően 4-6 fős megbeszélésekre alkalmas kompakt hibrid tárgyalóterem, amely az esetek többségében online megbeszélések helyszíne. Ezeket a tereket elegendő néhány audio-vizuáltechnikai eszközzel ellátni, de ebben az esetben is fontos a professzionális minőségű termékek használata.

HUDDLE ROOM felszereltsége

Ezeket a kis tereket is MS Teams / Zoom Room képessé tudjuk tenni, a gördülékeny online konferenciák elősegítése érdekében az alábbi eszközökkel érdemes felszerelni:

Wireless töltési funkcióval rendelkező asztali kábelrendező doboz, a clean desk policy -nak megfelelően kihúzható kábelekkel. USB-C kábeles és wireless jelátviteli megoldások BYOD (Bring Your Own Device) üzemmód esetén. Az USB-C kábeles megoldás esetén lehetőség van az audio, video, videokonferencia USB perifériák jelátvitelére, és párhuzamosan a notebook töltésre is (60W).
A legfontosabb eszköz a kistárgyalókban az optimális méretű, kellő fényerővel, intelligens funkciókkal rendelkező tárgyalótermi kijelzők kiválasztása.
Az all-in-one egy nagylátószögű kamerával, mikrofonokkal és hangsugárzóval egybeépített megoldás, opcionálisan asztali érintőképernyős kezelővel.
Az teremfoglaltság kijelzőket a tárgyalóterem ajtajánál szokás elhelyezni a „ghost meeting” -eket elkerülendő, akár jelenlétérzékelő szenzorral.
Az akusztikus panelek feladata a terem oldalfalairól visszaverődő hangok csökkentése, javítva a videókonferencia hívások minőségét: „teres hang” megszűntetése.