Fohhn

A német Fohhn márka innovatív audiorendszer-megoldásokat fejleszt és épít. Hangrendszereikben a mechanika, az akusztika és az elektronika egy egységet alkot, és 1993 óta használnak saját fejlesztésű digitális technológiákat. Termékeik között megtalálod a mennyezeti hangszórókat, nagy teljesítményű erősítőket, kiegészítőket és szoftvereket egyaránt. A Fohhn-nál az optimális vizuális integráció megfelel a legjobb hangminőségnek, az egyszerű kezelésnek és a személyre szabott hangrendszer-koncepcióknak.

Mutass többet...
Fohhn

BirdDog

Az Ausztráliában, Melbourne -ben alapított BirdDog elkötelezett amellett, hogy az élő televíziós produkciót könnyebbé, költséghatékonyabbá és több helyen elérhetővé tegye. Specialitása a közvetített videó folyam, az IP alapú munkafolyamatok, videokódolás, élő közvetítés, AVoverIP, kamerák, PTZ kamerák, AV integráció és ami számunkra a legérdekesebb – az NDI® (Network Device Interface) - egy ingyenes protokoll az IP -n keresztüli videó megosztáshoz, amelyet a NewTek fejlesztett ki. Úgy tervezték, hogy lehetővé tegye az élő professzionális videók terjesztését a meglévő IP -infrastruktúrán keresztül, megszabadítva a felhasználókat a hardver korlátaitól.

Mutass többet...
BirdDog

AV Stumpfl

Az AV Stumpfl egy díjnyertes osztrák vállalat, amely olyan professzionális és üzleti megoldásokat tervez, gyárt és forgalmaz mint a mobil és fix telepítésű vetítővásznak és médiaszerverek. A vállalatot Reinhold és Ulli Stumpfl alapították több mint 40 évvel ezelőtt. Az egész egy ház 10m²-es szobájával kezdődött, sok készséggel és szenvedéllyel a remek és innovatív termékek létrehozása iránt. A precizitás és tökéletesség továbbra is a legfontosabb céljuk. A cég az ausztriai Wallernben található ahol a prémium minőségű termékek gyártása zajlik.

Mutass többet...
AV Stumpfl

ProCab

A PROCAB által kínált összes megoldásnak közös célja van: a leginspirálóbb kapcsolatok biztosítása a holnap felhasználói számára. A PROCAB magasan specializált mérnöki csapattal képes az innováció élvonalában maradni AV és IT vonalon egyaránt. Az összes PROCAB kábelt szigorú tesztelésnek vetik alá a termék tényleges bevezetése előtt. A PROCAB számára szintén fontos, hogy az összes gyártott kábel megfeleljen a veszélyes anyagokra vonatkozó globális és uniós környezetvédelmi előírásoknak.

Mutass többet...
ProCab

Caymon

A PVS csoport tagjaként a Caymon a legmagasabb minőségre törekszik és termékek széles skálájával rendelkezik a konzoloktól egészen a rack szekrényekig. A vállalat azonosításának egyik legfontosabb mutatói az ügyfelek: azok, akik először vásárolták termékeiket és tapasztalták őket a mindennapi életben, állandó ügyfelekké váltak. A CAYMON-nál a legmagasabb minőségre törekszenek és folyamatosan fejlesztik a termékpalettát, hogy a legjobb megoldásokat kínálhassák.

Mutass többet...
Caymon

FOS Technologies

A FOS Technologies professzionális világítástechnikai termékeket kínál. Az FOS (görögül a ΦΩΣ jelentése „fény”), amelyet Athénban hoztak létre 2009-ben, amikor a márkás, de nem túlárazott termékek iránti igény megjelent a görög és az európai piacon. A márka azóta világszerte több mint 48 országba exportálja termékeit. Elvük, hogy eszközeik a hatékonyságot, tartósságot és minőséget ötvözve egyszerű karbantartást nyújtsanak ügyfeleik számára - megfizethető áron, plusz 2 év garanciával.

Mutass többet...
FOS Technologies

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások vezető nemzetközi szállítója, vezető IoT-vállalatként innovatív megoldásokat kínál többek között az intelligens otthonokhoz és konferenciatechnikához és AV hangrendszerekhez. A Bosch minőség iránti elkötelezettségét tükröző Plena termékek ideálisak kis- és középméretű helyszínekhez. Különböző rendszerelemeket lehet oly módon kombinálni és alakítani, hogy gyakorlatilag bármilyen helyszínhez hozzáigazíthatók legyenek, legyen szó egy egyszerű hangosítási rendszerről vagy egy bonyolultabb, egyedi módon kialakított, többzónás konfigurációról.

Mutass többet...
Bosch

Audac

Az AUDAC a belga PVS csoport tagjaként mára az egyik leginnovatívabb audio vállalattá nőtte ki magát. Közös fő célunk, hogy megbízható, nagyszerű hangzású és kitűnő ár/érték arányú termékeket és szolgáltatásokat kínáljunk ügyfeleinknek. Az AUDAC-al leginkább a fix telepítésű AV rendszerek területén tevékenykedünk, a rendszer méretétől vagy összetettségétől függően veszünk részt projektekben. Olyan egyedi termékeket kínál, mint pl. a moduláris zenebejátszó egység, vagy az egyedülálló és ingyenes AUDAC Touch™ szoftver, amellyel lehetőségünk nyílik nem csupán a hangtechnikát vezérelni, hanem segítségével működtethetünk akár egy projektort, egy vetítővásznat, vagy a világítást is.

Mutass többet...
Audac

Crestron

Az amerikai CRESTRON a világ egyik vezető AV elektronikákat gyártó vállalata, amelyet az egyedi megoldásainak, a termékek magas szintű rendszerbe integrálhatóságának, és a prémium minőségnek köszönhetően sokan neveznek az AV ipar Apple-jének. Legnagyobb erőssége a magas szintű brand-en belüli integráltság és az ehhez tartozó nagyon fejlett programozhatóság. Termékei között megtalálhatók a hagyományos AV jelkezelő egységeken át (mátrix-ok, switch-ek, jelátalakítók, audioprocesszorok, erősítők), AV-over-IP átalakítókon keresztül, a videokonferencia eszközök, hangszórók, és az ezek vezérléséhez szükséges vezérlőprocesszorok, nyomógombos és érintőképernyős panelekig minden, ami része lehet egy modern, nagy integráltságú tárgyalóterem, előadó,-konferenciaterem, vagy okos otthon teljes AV és automatika rendszerének.

Mutass többet...
Crestron

Kramer

Számos fixen telepített, és mobil rendszerünk magját képezik a professzionális Kramer eszközök. Egyidejű vezetékes, illetve vezeték nélküli prezentációs megoldásokat is kínál Full HD felbontástól a 4K-ig, mindezt rendkívül kompakt kivitelben. Ezek között találhatóak HDBaseT jelátviteli rendszerek, HDMI / SDI mátrixok, HDMI / SDI / DisplayPort extenderek, HDMI scaler-ek és konverterek, prezentációs eszközök, AV over IP megoldások, szoftverek stb. A Kramer esetében biztosak vagyunk benne, hogy segítségedre tudunk lenni akkor is, ha összetett, illetve sok feladatot ellátó AV rendszert szeretnél, és akkor is, ha csak egy egyszerű kompakt prezentációs eszközt keresel.

Mutass többet...
Kramer

Philips

A konzumer piacra szánt termékek gyártása mellett, széles termékpalettájukon megtalálhatóak a professzionális megjelenítőik is, melyek a folyamatos fejlesztésekkel és az alkalmazott technológiákkal a piac élvonalát erősítik. Ha oktatási, vendéglátóipari, vállalati vagy bármely más területre keresel professzionális kijelzőt, a Philips megoldásai közül biztosan találunk számodra megfelelőt. Legyen szó egy ipari kijelzőről, professzionális tv készülékekről hotelekbe / éttermekbe, esetleg digital signage megoldásokról, kérésedre bármilyen rendszert összeállítunk.

Mutass többet...
Philips

Avonic

Kristálytiszta képminőség, kiemelkedő megbízhatóság, egyszerű integráció és megfizethetőség! A holland Avonic a PTZ kamerák egyik vezető gyártója. Folyamatos innovációja az iparágban annak köszönhető, hogy egyedi, kiváló minőségű audio-vizuális rögzítési megoldásokat kínál több száz különböző alkalmazáshoz. Saját vezérlő és rögzítő eszközöket is kínál kameráihoz és természetesen többféle konzolt is, elősegítve a különböző felületekre történő precíz felfogatást. Fizikai tulajdonságokat tekintve, a kamerákra jellemző az alacsony zajszint, az alacsony tömeg, és az ultramodern megjelenés. Videókonferenciák, webinar-ok, oktatás, egyházi események, webcast stúdiók, laboratóriumok. Amennyiben ilyen és hasonló alkalmazásokra keresel PTZ kamerát, az Avonic tökéletes választás!

Mutass többet...
Avonic

Contacta

A Contacta a világ egyik vezető, beszédátviteli rendszereket gyártó és forgalmazó vállalata. Olyan helyiségekbe telepített hallássegítő szetteket készít, mely a zenét és a beszéd megértését biztosítják a hallókészüléket viselők számára, a tárgyalótermektől a sportarénáig, illetve lehetővé teszik, hogy a hallássérült ügyfelek mozgásuk során szabadon kommunikáljanak az info pultnál vagy olyan helyzetekben, ahol két ember közötti interakció zajlik.

Mutass többet...
Contacta

Epson

Az Epson a világ egyik vezető cége a digitális képalkotás terén, mely kompakt, energiatakarékos nyomtatókat, otthoni és üzleti célú, valamint installációs projektorokat gyárt. Ha ajánlatkérésetekben szerepel képi megjelenítés iránti igény, akkor minden esetben alapozunk az Epson projektoraira, hiszen tervezéseinkben nagy hangsúlyt kap a professzionális képalkotásra való törekvés és a megbízhatóság kettőse. Tulajdonságaik között megtalálhatóak a teljesség igénye nélkül például a gesztusvezérlés, az osztott-képernyős mód, valamint a változatos, könnyű telepítési lehetőség. A gyártó minden szegmensben nyújt megoldásokat a megjelenítésre, legyen az akár oktatási, akár üzleti cél, de igazán nagy események követelményeinek is meg tudunk felelni. Üzletekbe, oktatási intézményekbe, cégek tárgyalóiba egyaránt meg lehet találni a kompromisszummentes megoldást, mindezt megfelelő ár/érték arányban.

Mutass többet...
Epson

Screenline

Legyen szó akár a legkisebb hordozható modelljükről, vagy akár egy mozivászon méretről, biztos lehetsz abban, hogy a legtökéletesebb megoldást nyújtjuk neked. A portfólióban van fixen falra rögzített, motoros és állmennyezetbe építhető modell is, utóbbiak használaton kívül visszahúzódva, teljesen belesimulnak a mennyezetbe. Lehetőségünk van a vásznakat távirányítóval vagy fali kapcsolóval vezérelni, de akár teljesen integrálhatjuk is őket a házi automatizálási rendszerbe. Számtalan installációnk is azt igazolja, az évek során kapott rengeteg pozitív felhasználói visszajelzés pedig azt mutatja, hogy rendszertervezéseink során bátran építhetünk erre a márkára, folyamatos fejlesztéseik pedig a jövőben is az egyik piacvezetővé teszik majd őket.

Mutass többet...
Screenline

Panconnect

A legtöbb vállalat már digitális megjelenítési formát használ üzleti találkozók, prezentációk vagy akár a napi feladatok ellátása során is. Ez minden tárgyalóteremben vagy irodában gyors, könnyen hozzáférhető, igényes megjelenésű csatlakozó felületet követel. A csatlakozó dobozok kiváló minőségű, lakkozott rozsdamentes acélból készülnek, több színben. Figyelembe véve azt, hogy nem vagyunk egyformák, a felület moduláris rendszerben lett kialakítva, tehát ki tudod választani, hogy milyen sorrendű, és összetételű csatlakozósort szeretnél kialakítani magadnak. Az asztalon össze-vissza heverő, többszörös tengerész csomóval átszőtt kábelképződmény ma már a múlté, válaszd a profi kábelmendzsment eszközöket!

Mutass többet...
Panconnect

Evoko

A svéd Evoko többféle innovatív megoldással rukkolt elő, hogy a meetingek szervezése zökkenőmentes legyen, vagy az adott vállalat dolgozói tájékozottak legyenek a fontos információkat tekintve. Az interaktív és rendkívül könnyen használható multi-touch kijelzőket, egyszerűen szerelheted különböző felületekre, a „Get A Room” applikációval, rendkívül egyszerűen találhatsz magadnak szabad termet, illetve hívhatsz meg kollégákat találkozókra. Az applikációban továbbá láthatod az adott terem felszereltségi szintjét is, így könnyen megtalálod a számodra legmegfelelőbbet. Közös küldetésünk az Evoko-val, hogy hatékonnyá tegyük a meetingeket, és megszüntessük a felesleges szervezési problémákat, mely elősegíti a termelékenység javítását.

Mutass többet...
Evoko

MAG Audio

A MAG Audio rendszerek kiemelkednek a kiváló minőségükkel és hangzásukkal. Termékeiket saját gyártású, válogatott minőségű alkatrészekből, a legmodernebb technológiát képviselő gépekkel készítik. Széles termékkínálatot nyújtanak különféle alkalmazásokhoz, ideértve a koncert és rendezvény (VERA, WASP, STING, FLY, FOCUS sorozatok), a telepített (AIR, CLUSTER), a hordozható (Z és NX) és a moziipar által használt hangosítási rendszereket. Aktív hangsugárzóik Powersoft végfokokkal vannak szerelve. Hangsugárzóikat számos klub, szórakoztató komplexum, mozi, koncertterem és egyéb végfelhasználó kedveli Európa-szerte.

Mutass többet...
MAG Audio

Sony

Mára a világ egyik legnagyobb elektronikai és szórakoztatóipari vállalata a Sony. Termékeik közül elsősorban projektoraikat használjuk fel rendszereinkben, amik kiváló képminőséget és számos más innovatív lehetőséget biztosítanak számunkra, de természetesen broadcast termékpalettájukról is folyamatosan válogatunk AV rendszereink tervezésekor. Projektoraik -legyenek akár otthoni felhasználásra tervezettek, vagy irodai, oktatási célúak, esetleg installációs készülékek- a világszínvonalat és a kiváló minőséget képviselik. Az évtizedek alatt felhalmozott tudás a folyamatos innovációval párosulva olyan eszközöket hozott létre, amik mind az otthoni, mind más területeken kiválóan alkalmazhatóak.

Mutass többet...
Sony

Digital Projection

A digitális képalkotás úttörője és vezetője, a Digital Projection rendkívül nagy teljesítményű 3-chipes és egy-chipes DLP® vetítési rendszerek széles körű és bővülő sorozatát gyártja. Ezek a projektorok jelentik az olyan igényes alkalmazások referencia szabványát, mint a nagy helyszínek, élő események rendezése, oktatás, orvosi és tudományos kutatás, parancsnokság és irányítás, digitális mozi, kereskedelmi szórakoztatás, imaházak és elit házimozi. Több vállalati elismerés közé tartozik a Televíziós Művészeti és Tudományos Akadémia két Emmy® díja a mérnöki fejlesztések terén elért kiemelkedő teljesítményért.

Mutass többet...
Digital Projection

IBM

Élő közvetítés és automatikus archiválás az on-demand videók megtekintéséhez az általános elérés és elkötelezettség fokozása érdekében. Az IBM Watson Media AI segítségével streamelheted az eseményeket. Megbízhatóságra, a videóminőség optimalizálására lett fejlesztve - megoldásainkat több ezer vállalkozás, szolgáltató, oktató- és médiacég használja világszerte a munkafolyamatainak és megbízhatóságának javításához.

Mutass többet...
IBM

LG

Az LG Electronics az elektronikai termékek egyik legjelentősebb szállítója és technológiai megújítója, mely átfogó üzleti megoldásokat kínál szállodák, vendéglátóipari egységek, irodák, üzletek és más gazdasági létesítmények számára. Az általuk kínált termékek az üzleti igények széles skáláját fedik le, mint a a LED, Transparent OLED és Transparent Film, Curved OLED, Video Wall, High Brightness és Hotel TV termékek, egészen az üzleti felhasználásra tervezett 4K felbontású LG ProBeam projektorokig. Céluk, hogy megoldásaikkal hozzásegíthessék a vállalatokat a versenyelőny megszerzéséhez vagy megtartásához.

Mutass többet...
LG

Element One

A dizájn és a gyakorlati innováció mindig is elengedhetetlen része volt az ELEMENT ONE szellemiségének. Behúzható, integrálható monitorok és tökéletesen megtervezett audio-vizuális média technológia - a kiváló minőségű anyagokra, a műszaki fejlődésre és természetesen az esztétikára való összpontosítás jellemzi. Ez teszi az ELEMENT ONE-t igazi innovátorrá az integrálható médiatechnológia és a monitorok területén. Ügyfeleik között elismert vállalatok és intézmények vannak jelen az üzleti életben és a kormányzatban egyaránt, hiszen az innováció és a tökéletes integráció ereje felkeltette a világ leghíresebb és legbefolyásosabb döntéshozóinak figyelmét.

Mutass többet...
Element One