80-as évek
a kezdetek

A zene és a hangszerek szeretete családi hagyományon épülve.

1997
Az alapok

Az ügyvezető édesapja megalapítja a Pro- Audio Systems Kft.-t. 

2007
A pályafutás kezdete

Galax Kft. – nél eltöltött évek megfelelő szakmai alapot biztosítottak a továbbfejlődéshez

2012
AZ AVMAX RENDSZERTECHNIKA KFT. ALAPÍTÁSA
2017
Bővítés

A Galax portfóliójának, ügyfélkörének és raktárkészletének átvétele.

2018
Az első nagy projekt

Az első 100 millió FT feletti projekt elnyerése a Budapest Corvinus Egyetemen.

2020
Megerősödés

Több nagyszabású projekt tervezése és kivitelezése (pl. Bozsik Stadion)

2021
Megújulás

A menedzsment bővülése, cég arculatának frissítése

Küldetésünk

Célunk a szokásostól eltérő, magas minőségű és könnyen használható audio- vizuális, AV vezérlési és automatizált AV rendszerek tervezése és kivitelezése. 

Partnereink maximális elégedettségének, mérnökeink folyamatos továbbképzésének, valamint a megalakulásunk óta több száz rendszertervezésnek és telepítésnek köszönhetően vívtuk ki mára a piacon elfoglalt előkelő helyünket. 

Küldetésünk a szokásostól eltérő. magas minőségű és könnyen használható audio-vizuális, AV vezérlési és automatizált AV rendszerek tervezése és kivitelezése

Küldetésünk

Miért minket válassz?

Különlegességünk abban rejlik, hogy mi nemcsak egy adott AV feladat megoldására fókuszálunk, hanem kontextusba helyezzük azt, és maximálisan figyelembe vesszük a felhasználás körülményeit, a belsőépítészeti megoldásokat és a más szakágakkal való kapcsolódást. 

Ezt a gondolkodásmódunkat mára még tovább fejlesztettük és most már saját alvállalkozókkal teljes irodai vagy oktatástechnikai kivitelezéseket is lebonyolítunk, a belsőépítészeti tervezéstől kezdve egészen a komplett megvalósításig, hiszen így tudjuk a leghatékonyabban képviselni ügyfeleink álláspontját, és létrehozni azt, amit megálmodtak.