A Crestron új 70-es sorozata A Crestron új 70-es sorozata A Crestron új 70-es sorozata

A Crestron új 70-es sorozata

A Crestron bejelentette új, 70 sorozatú ütemezési paneljeit, integrálva a Microsoft Teams-szel. A Crestron panelek olyan vállalati szintű eszközök, melyeket egy nagyvállalati iroda, konferencia központ vagy felsőoktatási intézmény igényeinek kielégítésére terveztek.

share icon
Megosztás
2021. 01. 13.

A fekete-fehér kivitelben kapható új panelek modern dizájnnal és vékony peremmel rendelkeznek, 7 és 10 hüvelyk méretűek. A Crestron különféle lehetőségeket kínál a panelek gipszkartonra, falazatra, üvegre, oszlopokra és más felületekre történő felszereléséhez. A Teams-szel való közvetlen integráció mellett a 70-es sorozat termékei zökkenőmentesen integrálódnak több mint 15 ütemező partnerrel, hogy optimalizálják a tárgyalóterek használatát, valamint testreszabják az élményeket az első és harmadik féltől származó alkalmazások integrálásával. 

A nemrégiben piacra dobott  terméksorozatra építve az új panelek a Teams értekezlet-ütemezési funkcióit juttatják el a panelek kijelzőihez, biztosítva az irodai alkalmazottak számára a helyiségek rendelkezésre állásának és kapacitásának kezelését és felügyeletét a már jól ismert vállalati eszközök és szoftverek segítségével, például a Microsoft Exchange és a Teams Admin Center. A Crestron és a Microsoft egyaránt elkötelezte magát a jövő munkahelyének támogatása és újragondolása mellett, beleértve az értekezletek terének hatékonyabb kezelését is. 

„Együttműködésünk a Microsofttal előrelépést jelent a teremfoglaltság jelző eszközök kategóriájában, amely a jövő munkahelyeinek támogatásának és építésének fontos eleme. A Crestron 70-es sorozatú ütemező panelek nem csupán az értekezletek lefoglalásának lehetőségét kínálják -  de a szervezetek most jobban megismerhetik a helyiségek kihasználtságát és javíthatják a tereik kezelését, ami biztonságosabbá és tájékozottabbá teszi a szervezeteket és alkalmazottaikat. " 

Albert Kooiman, a Microsoft Teams eszközpartnerek tervezésével és tanúsításával foglalkozó igazgatója hozzátette: „Az új Crestron 70 sorozatú ütemező panelek kinyitják a teljes Microsoft Teams Room élményt, és lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy optimalizálják és nyomon kövessék a tárgyalók használatát. A Crestron-nal közösen arra törekszünk, hogy lehetőséget nyújtsunk az űrfelhasználás figyelemmel kísérésére és kezelésére, a vállalati irányelvek betartatására és a jövőbeli technológiai beruházások megtervezésére  Microsoft Teams és a Microsoft 365 alapokon.