Asztalba süllyeszthető monitorok az Element One-tól Asztalba süllyeszthető monitorok az Element One-tól Asztalba süllyeszthető monitorok az Element One-tól Asztalba süllyeszthető monitorok az Element One-tól

Asztalba süllyeszthető monitorok az Element One-tól

Az audiovizuális iparág évente több milliárd bevételt termel világszerte, és az előrejelzések szerint drámai ütemben fog növekedni a következő néhány évben. Könnyen kezelhető és modern eszközök gyártását várjuk el, melyek akár egyetlen gombnyomással vezérelhetők.

share icon
Megosztás
2021. 09. 07.

    

A fejlődés iránti vágy kielégíthetetlen igény az audiovizuális (AV) termékek iránt. A streaming média, a web-casting, a digitális jelfeldolgozás, a vezeték nélküli alkalmazások és az AV-hoz kapcsolódó szoftverek az AV és az IT világának integrációját eredményezték. A vezeték nélküli kapcsolatok ma már az integrált AV rendszerek normái, könnyedén kezelhető vezérléstechnikája pedig egyre fontosabbá válik. Az interaktív kommunikációra, a gondolatok megosztására és terjesztésére való igény alakította a kormányzati szervek jövőképét, kultúráját és küldetését. A kormányzati AV technológia kiválasztásában szerepet játszó döntéshozók külföldön is magas minősítésű és jó nevű AV cégekkel kiviteleztetik eszközeik installációját. Így mutatkozik be Osnabrück város újonnan kialakított tanácsterme a 16. századi történelmi városházában, melyet az Element One asztalba süllyeszthető monitoraival szereltek fel.

 

A hatás feltűnő és szemet gyönyörködtető - a vízszintes vonalakkal és csiszolt fém elemekkel tarkított fehér bútorok professzionális megjelenése kiválóan képviseli amiről a terem valójában szól: döntéshozásról és vitáról, a polgárokról és választott képviselőikről.

Az elnökséget 6 tökéletesen integrált, asztalba süllyeszthető, 8mm vékony CONVERS BLADE támogatja. A kompakt, vékony alumínium monitorok Steinheim/Murr szakemberének és Froescher berendezési koncepciójának funkcionális összetevőjeként mutatkoznak be.

Az elnökség, a küldöttek valamint a felszólalók asztalainak elrendezése klasszikusan parlamentáris. A technikai elemek és lehetőségek ugyanakkor rendkívül modernek és látványosak - igény szerint támogatják a találkozó résztvevőit hanggal és képpel egyaránt.

 

A CONVERS BLADE monitorok mintha egyetlen darabból készültek volna. Csendes, mint a suttogás, rozsdamentes alumínium és edzett üveg kombinációja, és a legpontosabb léptetőmotorok hajtják. TCP/IP parancsokkal vagy száraz kontakttal vezérelhető működése.  1920 x 1080 – Full HD felbontással és több mint 15.000 órás LED élettartammal rendelkezik. A legmodernebb képernyőtechnológiával, gondos mérnöki munkával tervezett és megépített monitorok az Element One-tól. Az innováció és a tökéletes integráció ereje kivívta a világ legnevesebb és legbefolyásosabb döntéshozóinak figyelmét. Bíznak és támaszkodnak megoldásaikra - üléséken, bírósági meghallgatásokon, parlamenti vitákban és kongresszusokon. Ügyfeleik között multinacionális cégek, autószalonok, kormányzati intézmények egyaránt megtalálhatóak.

 

Kérdés esetén az AVmax készséggel áll rendelkezésre, amennyiben az intézmény AV technikájának megtervezéséről és installációjáról van szó.