Crestron UC-M70-U Crestron UC-M70-U

Crestron UC-M70-U

Az UC ‑ M70 ‑ U teljeskörű videokonferencia megoldást kínál nyílt platformú UC-alkalmazásokhoz. Tartalmaz egy asztali konferenciaeszközt, egy vállalati szintű kamerát, egy mikrofont, kábeleket és tápegységet.

share icon
Megosztás
2021. 04. 06.

A videókonferenciák időszakát éljük, és ehhez egy olyan eszközre van szükség, ami teljeskörű megoldást nyújt a megbeszélések és előadások megtartásához a lehető legjobb minőségben.

Intuitív felhasználói felület lenyűgöző hangzással

A Crestron Flex asztali konferenciaeszköz (CCS-UC-1-AV) kiváló konferencia élményt nyújt nagy, 7 hüvelykes HD-kijelzőjével, integrált 360 ° -os mikrofonjával és AEC-kompatibilis USB-kihangosítójával, amely támogatja a szélessávú audio teljesítményt.

 

Nagyfelbontású videokonferencia

A mellékelt vállalati szintű kamera (UC-CAM-HD-520) széles látószögű, 82 ° -os átlós látómezővel rendelkezik, hogy egy teljes konferenciatermet Full HD 1080p videófelbontással rögzítsen. A nagy pontosságú aszférikus optika, a  2M pixeles érzékelő és a fejlett videofeldolgozás biztosítja a tiszta, fény- és zajmentes videoképet.

 

Hanghívások és audiokonferenciák

A CCS-UC-1-AV egy komplex  funkciókkal rendelkező VoIP konferencia kihangosító, amely teljes mértékben kompatibilis a nagyobb SIP-kompatibilis rendszerekkel. Fejlett kialakítása rendkívül könnyen kezelhető, full-duplex kommunikációt biztosít minden résztvevő számára a konferenciaasztal körül. A nagy, színes HD  érintőképernyő segítségével a tárcsázás és a hívások fogadása egyszerű és intuitív. A vállalati címtárhoz való hozzáférés (LDAP) lehetővé teszi az egygombos tárcsázást az ügyfél központilag kezelt könyvtárából.

 

A CCS-UC-1-AV Bluetooth® kapcsolaton keresztül képes párosítani egy mobiltelefont telefonhívások kezdeményezéséhez vagy összekapcsolásához, hangszóróként és / vagy mikrofonként használható  okostelefonon futó alkalmazáshoz. Ha hívásokra használják, az érintőképernyőn megjelennek a Bluetooth-kompatibilis telefon vezérlői, amelyek egy gombnyomással lehetővé teszik az azonnali csatlakozást.

 

A CCS-UC-1-AV minden USB Audio osztályú eszközhöz hasonlóan működik, lehetővé téve egy laptop csatlakoztatását USB-n keresztül, hogy javítsa a laptopon futó bármilyen softphone, multimédia vagy audiokonferencia alkalmazás hangteljesítményét.

 

BYOD multimédia bemutató

Csatlakoztass egy megjelenítő eszközt a CCS-UC-1-AV HDMI® kimeneti portjához, hogy lehetővé tedd a nagyfelbontású videobemutatót a BYOD minden típusú forrásából.

 

Csatlakoztass egy AV forrást a HDMI bemeneti porthoz, hogy teljes mozgású HD videotartalmat jeleníts meg a  kijelzőn. A DisplayPort ™ vagy USB Type-C® kimenettel rendelkező források csatlakoztathatók az opcionális Crestron videokábel-rendszerrel (CBL-MULTI-6 vagy CBL-MULTI-12, külön megvásárolhatók).

 

Használd a beépített AirMedia® technológiát egy laptop, okostelefon vagy tablet eszköz tartalmának vezeték nélküli megjelenítésére a szoba Wi-Fi® vezeték nélküli hálózatán keresztül.

 

Videokonferencia és internetes együttműködés

A videokonferencia egy webkonferencia vagy UC alkalmazást futtató laptop, például Microsoft Teams®, Skype® for Business, Cisco WebEx®, GotoMeeting®, Slack®, BlueJeans vagy Zoom Rooms ™ csatlakoztatásával lehetséges.

 

Csatlakoztasd a laptop HDMI kimenetét, hogy az egész terem megtekinthesse a  tartalmakat és kameraképeket a  teremben található kijelzőn. A DisplayPort vagy USB Type-C kimenettel rendelkező laptopok az opcionális Crestron videokábel-rendszerrel is csatlakoztathatók (CBL-MULTI-6 vagy CBL-MULTI-12, külön megvásárolhatók).

 

Vállalati szintű biztonság

A Crestron Flex egy olyan vállalati szintű megoldás, amely ideálisan felszerelt bármilyen méretű vállalati, egyetemi, orvosi, katonai vagy kormányzati létesítmény tömeges telepítésére. Fejlett biztonsági szolgáltatásai biztosítják az adatvédelmet, a megbízhatóságot és a szervezet informatikai irányelveinek való megfelelést.

 

Könnyű előkészítés és eszközkezelés

Az XiO Cloud service2 egy IoT felhőalapú kiépítési szolgáltatás, amely lehetővé teszi a telepítőknek és az informatikai vezetőknek, hogy több ezer eszközt könnyedén telepítsenek és kezeljenek. Az XiO Cloud szolgáltatás lehetővé teszi a rendszer riasztásait, a hálózatkezelést és a kiépítést.

 

Prémium szintű támogatás

A Crestron Flex Care egy opcionális előfizetői szolgáltatás, amely évente automatikusan megújul, támogatja a 24/7 élő távoli technikai támogatást,  tartalmaz meghosszabbított, öt éves garanciát a Crestron® hardverre.

 

Főbb jellemzők

Asztali audio- és videokonferencia-megoldás bármilyen UC platformhoz

Az egyszerű, intuitív érintőképernyős , könnyen kezelhető felhasználói élményt nyújt minden szobában

Előadás, telefonálás, konferencia és együttműködés a saját UC konferenciaszoftver (BYOD) használatával

Tartalmaz  egy vállalati szintű kamerát, mikrofontartót, kábeleket és tápegységet

Könnyen meghatározható és telepíthető - nincs szükség egyedi tervezésre, programozásra vagy szoftver telepítésre

Prémium szintű támogatás a Crestron Flex Care szolgáltatással