Intelligens videókonferenciák Intelligens videókonferenciák Intelligens videókonferenciák Intelligens videókonferenciák

Intelligens videókonferenciák

Mindannyian voltunk már ebben a helyzetben...távoli résztvevője vagy egy értekezletnek, és van egy csoport a konferenciateremben a videócsatorna másik végén...Nehezen tudod kivenni az emberek arcát, képtelen vagy felismerni az arckifejezéseket, látod a mellékbeszélgetéseket, de nem hallod.

share icon
Megosztás
2021. 11. 05.

 

Az elmúlt néhány évben a hibrid találkozók vették át a helyüket, mint az új normális, és úgy tűnik, ez velünk is marad. Mivel az alkalmazottak minden eddiginél nagyobb felelősségi körrel bírnak, az egyenlőség biztosítása a tárgyalótérben elengedhetetlen a jobb vállalati kultúra megteremtéséhez, az alkalmazottak megtartásához és az üzleti sikerhez. Mindez arról szól, hogy megfeleljünk a mai hibrid munkaerő igényeinek. Itt jön be az intelligens videózás fogalma.

 

A Crestron Flex nem csak a helyiségen belül nyújt páratlan élményt, de most a Jabra® - val és a Huddly® - val való együttműködésük révén ugyanezt az élményt a szobán kívül is kiterjeszthetjük a távoli résztvevőkre. Az eredmény egy összekapcsoltabb és elkötelezettebb munkaerő.

 

Ha az értekezleten csak távoli résztvevők vesznek részt, minden személy egyenlő helyet foglal el a képernyőn. A hibrid találkozókon ez problémát jelenthet. Az intelligens kamerák azonban többféle lehetőséget kínálnak, amelyek minden térben magával ragadó videóélményt biztosítanak. Az olyan funkciók, mint a felszólalók követése, az arckeretezés és a képernyőmegosztás egyenlőséget teremtenek az értekezletben minden résztvevő számára, és elősegítik az együttműködést.

 

Az intelligens videó egészen új élményt nyújt a videokonferenciákhoz. A Crestron Flex biztosítja az alapot ahhoz, hogy ezt az élményt minden térben lehetővé tegye. A Crestron segítségével egyetlen platformra építheted fel a teljes videokonferencia-megoldást, amely a technológiai változásokkal együtt fejlődik, így biztosítva, hogy minden tárgyalóterem mindig a legjobb eszközökkel rendelkezzen.

 

Kérj ajánlatot, vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!