Rendszertervezés és integráció Rendszertervezés és integráció Rendszertervezés és integráció Rendszertervezés és integráció Rendszertervezés és integráció

Rendszertervezés és integráció

A digitális technológia mára teljes mértékben életünk szerves részévé vált. Az elmúlt egy évben történt változások még jobban felgyorsították a digitalizációt és annak használatát, melyet nem csak magánemberként de vállalati szinten is érezni lehet.

share icon
Megosztás
2021. 06. 07.

 

Minden intézmény, köztük az oktatás és a multinacionális vállalatok is rájöttek már, hogy  igazodni kell a felgyorsult világhoz a rendkívül gyors technológiai újításoknak megfelelően  -  kommunikációs platformjaik megújításával. Ma már nem elegendő egy projektor és egy vetítővászon ha céges prezentációt vagy megbeszélést szeretnénk tartani, mert az nem feltélenül nyújta az összes lehetséges technikai megoldást a bemutatónk vagy meetingünk legeredményesebb megtartásához. A céges folyamatok, a belső és külső kommunikáció összehangolt tervezésére van szükség ahhoz, hogy egy komplex audio- és vizuáltechnikai megoldást kapjon egy cég.

 

Igények felmérése

 

Ha egy iroda, étterem vagy egy iskola le szeretné cserélni meglévő audio-vizuális termékeit, a rendszerterv mindenképpen a meglévő eszközpark felmérésével kell, hogy induljon. Abban az intézményben, ahol a kiépítés már valamilyen szinten elérhető, számolni kell azzal, hogy a meglévő infrastruktúra kisebb vagy nagyobb része elavult, és velük nem valósíthatóak meg azok a célok, amelyeket kitűz a management.

 

Ha egy induló vállalkozásnak szinte a nulláról szükséges egy komplett audio- és vizuáltechnikai rendszert kiépíteni, fel kell mérni a lehetséges erőforrásokat, és azokat összhangba állítani a céljaikkal. Egy komplex és kifogástalanul működő rendszer nem létezik a pontos tervezés megléte nélkül.

 

Az AVmax és a rendszertervezés

 

Az AVmax a szokásostól eltérő, magas minőségű, de könnyen kezelhető AV vezérléstechnikai és automatizált rendszerek tervezésével és kiépítésével foglalkozik. Megalakulásunk óta több száz rendszertervezést végeztünk és legalább ennyi installációt. Ügyfeleink körében a vállalatokon kívül számos intézmény típus megtalálható, pl. felsőoktatási intézmények, sportlétesítmények, éttermek, múzeumok. Olyan ügyfeleket tudhatunk magunkénak mint például a Corvinus Egyetem, Bozsik Stadion vagy Clark Hotel.

 

A szakértelmet bizonyítandó, hogy munkánk során nem csak az adott terem akusztikáját, a meglévő audio-vizuális eszközök minél áttekinthetőbb összeköttetését vagy a meghatározó fény- és hangviszonyokat vesszük figyelembe, hanem odafigyelünk arra is, hogy mindezek illeszkedjenek az intézmény külső és belső kommunikációjához, megfeleljenek a vállalati elvárásoknak és az épület belsőépítészeti struktúrájának.

 

Megoldások egyéni igényekre szabva


A Creston termékei biztosítják  az AV eszközök komplett vezérléstechnikáját – akár érintésmentesen kezelhető Microsoft Teams videókonferencia - és teremfoglaltságjelző eszközeivel. Olyan komplex megoldást biztosítunk mellyel a magas minőségű konferencia technikán kívül a vállalat belső kommunikációja is gördülékenyebb, szükség szerint pedig az intézménybe látogatók is megfelelő tájékoztatást kaphatnak – például Digital Signage eszközökön keresztül. Az AVmax célja, hogy a megálmodott és létrehozott eszközparkkal a munkavégzés és a tanulás inspiráló legyen. Ajánlatkéréssel kapcsolatban  kérd szakembereink segítségét!